Fabricarea ambalajelor din spuma PEE

Fabricarea ambalajelor din spuma PEE

Pentru a obtine un nivel maxim de protectie, dar si un cost eficient, cea mai buna solutie pentru ambalare este spuma personalizata. Cu o vasta experienta in prelucrarea spumelor tehnice, iFoam AG furnizeaza atat produse din spuma ce ofera o protectie eficienta si flexibila, cat si proiectarea, fabricarea ambalajelor din spuma PEE, depozitarea si distribuirea acestora.

Spuma PEE este rezistenta la apa, rezistenta mecanic, protejeaza impotriva socurilor repetate, extrem de rezistenta chimic si complet reciclabila. Acest material poate fi utilizat in diverse aplicatii, nu numai in instalatii sanitare si de incalzire, ci si in sectorul auto, aerospatial, marin, sport si alte sectoare.

Spuma PEE este cea mai raspandita alegere pentru efectul de absorbtie/amortizare a socurilor din timpul transportului. Spuma cu celule inchise ofera un raport protectie-cost extrem de ridicat, astfel fiind cea mai eficienta si economica optiune de ambalare care exista pe piata.

In activitatea noastra acordam o atentie deosebita calitatii produselor noastre si mediului inconjurator, investind in solutii de reciclare si transformare a deseurilor rezultate in urma procesului de productie.

Calitatea si eficienta sunt foarte importante pentru iFoam AG, de aceea avem grija sa asiguram o eficienta maxima pentru clientii nostri prin urmatoarele procese:

1. Frezare CNC prin care materia prima este prelucrata 2D sau 3D

2. Taiere cu fir CNC care permite crearea oricarui tip de produs  intr-un mod rapid, foarte precis si la un pret foarte avantajos

3. Stantare spume tehnice si PP alveolara

4. Injectie spuma PU (foam in place) de cea mai buna calitate

5. Debitare verticala realizata cu masini de debitat cu panza tip banda

6. Productie pungi foarte rezistente

7. Productie formate din polietilena expandata

8. Roluire – productie de tapiterie, scaune si miezuri de saltele

9. Productie coltare din spuma pentru protectie

Pentru sfaturi suplimentare cu privire la gama de produse si operatiunile de prelucrare, contactati specialistii nostri iFoam AG  la +40 214.480.358 sau productie@ifoam.roAutor: iFoam
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took