Stantare

Folosind o tehnologie moderna, prelucrarea prin stantare sau die-cutting pe o presa de mare putere, poate fi solutia ideala pentru obtinerea ambalajelor customizate din spuma.

Prin prelucrarea spumelor prin stantare beneficiem de precizie in executie si calitate, totodata aceasta prelucrare ne permite productia de serie a pieselor componente pentru industria auto, garnituri, ambalaje pentru protectie, jucarii, materiale izolatoare, practic a oricarui tip de produs de cea mai complicata forma, intr-un mod rapid, foarte precis si la un pret foarte avantajos.

Stantele (placi sau matrite) sunt realizate prin fixarea unor cutite metalice subtiri inserate pe o placa din lemn pentru a crea un model de taiere. Spuma ce se doreste a fi taiata este asezata peste aceste placi si comprimata cu pana la 80-100 tone forta. Spuma este presata peste cutite, taiata in forma lor si eliberata, creand o forma care sa corespunda exact designului de pe placa.

  • Forme stantate
  • Mostre si prototipuri

Prelucram semifabricate livrate sub forma de table, benzi, fasii sau semifabricate individuale din materiale diverse, cum ar fi table din oteluri si aliaje neferoase, hartie, materiale textile, piele, celuloid, textolit etc.

Produse

  • Forme stantate
  • Mostre si prototipuri