Confectii din folie cu bule de aer

Folia cu bule de aer este un material de ambalare usor si flexibil, produs din folie de polietilena de joasa densitate, ideala pentru protejarea produselor fragile.

Este recomandata pentru ambalarea obiectelor de sticla si ceramica, instrumentelor muzicale, aparaturii de birotica, a pieselor de mobilier, a obiectelor fragile, pentru separarea obiectelor cu forme similare datorita aderentei la suport ridicata, foarte buna protectie a echipamentelor electronice.

Folia se gaseste in mai multe variante de culori si dimensiuni, in functie de tipul de produs care se doreste a fi protejat, folie cu bule de aer mici, folie cu bule de aer mari, folie transparenta, neagra, roz antistatica, aluminizata, verde, folie caserata cu hartie kraft, folie in role mici sau mari.

Din respect pentru mediul inconjurator si in conformitate cu strategia Europeana privind reciclarea produselor din polietilena destinate ambalarii, iFoam AG comercializeaza doar folie cu bule de aer 100% reciclabila, produsa din materii prime reciclate.

Tipuri de confectii din folie cu bule de aer

stantare

Bandouri

Bandourile din folie cu bule de aer sunt destinate protectiei produselor fragile cu forme neregulate.

Vezi mai mult

ambalaje personalizate

Pungi

Pungile din folie cu bule de aer au folii multistrat si ofera o protectie antisoc si antivibratii.

Vezi mai mult

ambalaje personalizate

Formate

Formatele (separatoarele) cu bule de aer separa si protejeaza produsele fragile in timpul transportului sau al depozitarii.

Vezi mai mult

stantare

Role scurte

Rolele scurte din folie cu bule de aer sunt destinate protectiei produselor fragile cu forme neregulate.

Vezi mai mult

material tnt

Laminate

Laminatele din folie cu bule de aer sunt destinate protectiei produselor fragile cu forme neregulate.

Vezi mai mult