Confectii din TNT (Spunbond)

Materialul TNT netesut (TNT Nonwoven) este un material confectionat din polipropilena si vascoza pe baza de tesatura, fiind netoxic si semi-permeabil, impiedicand astfel trecerea particulelor sau a picaturilor de fluid contaminat.

Materialul TNT netesut este o structura plana, flexibila si poroasa, formata dintr-un val de fibre sau filamente orientate directional sau aleatoriu, consolidata prin mijloace mecanice (frecare) si / sau chimice (adeziune) si / sau termice (coeziune) sau combinatii.

Materialul este un produs realizat cu 100% polipropilena (la care s-a adaugat aditivul oxi-biodegradabil PDQ-H®, care se degradeaza intr-un timp mult mai scurt decat plasticul obisnuit), care permite transformarea usoara in procesul de fabricatie cu filamente continue termo-sudate.

Materialul este puternic, ieftin si usor de prelucrat, iar in timpul productiei se emit mai putine gaze cu efect de sera.

Este un produs biodegradabil.

Tipuri de confectii din TNT (Spunbond)

roluire

Bandouri

Bandouri din confectii TNT Spunbond, taiate la dimensiuni specifice pentru a indeplini si pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra.

Vezi mai mult

roluire

Pungi

Pungi confectionate din material TNT Spunbond, dimensionate standard sau la cerere pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra.

Vezi mai mult

ambalaje sticla

Formate (Separatoare)

Separatoare sau formate din TNT Spunbond ideale pentru a proteja produsele, impiedicand eventualele zgarieturi sau deteriorari.

Vezi mai mult

stantare

Laminate

Confectii din TNT Spunbond laminate pentru diverse aplicatii si protectie produse

Vezi mai mult