Termeni si Conditii

Art.1 Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Compania care administreaza site-ul https://ifoam.ro//, este SC INATECH PACKAGING S.R.L, numita in continuare INATECH PACKAGING, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2842/2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO27835240, Tel.: +40.214.480.358; e-mail: office@inatech.ro Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. INATECH PACKAGING isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii”.

SC INATECH PACKAGING S.R.L a lansat site-ul https://ifoam.ro/ pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu SC INATECH PACKAGING S.R.L, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Art.2 Drepturi de proprietate intelectuala

Art.2.1 Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Industriale

SC INATECH PACKAGING S.R.L se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea INATECH PACKAGING sau a unor terti care au autorizat SC INATECH PACKAGING S.R.L sa le utilizeze.

Modelele produselor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor de instalatii care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei utilizari strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de instalatii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC INATECH PACKAGING S.R.L este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Art.2.2 Drepturi de marca

Numele SC INATECH PACKAGING S.R.L, logo-ul SC INATECH PACKAGING S.R.L, numele produselor din gama SC INATECH PACKAGING S.R.L precum si produsele si serviciile care-i sunt asociate, sunt marci inregistrate de catre SC INATECH PACKAGING S.R.L.

Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de SC INATECH PACKAGING S.R.L, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de SC INATECH PACKAGING S.R.L.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC INATECH PACKAGING S.R.L sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Art.3 Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii INATECH PACKAGING distribuite in Romania.

SC INATECH PACKAGING S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea INATECH PACKAGING, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua SC INATECH PACKAGING S.R.L este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la preturi, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.

Art.4 Servicii

Serviciile prezentate pe acest site sunt propuse pentru membrii activi ai retelei SC INATECH PACKAGING S.R.L in Romania.

Art.5 Hyperlink-uri

SC INATECH PACKAGING S.R.L nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul https://ifoam.ro// si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Art.6 Newsletter

Newsletter-ul “INATECH” este un serviciu gratuit furnizat de catre SC INATECH PACKAGING S.R.L. vizitatorilor si consumatorilor site-ului https://ifoam.ro/

Orice vizitator al site-ului se poate abona la Newsletter-ele INATECH PACKGING. De asemenea, Utilizatorul are posibilitatea sa se aboneze la Newsletter-ele INATECH PACKGING in momentul crearii unui cont pe site.

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele : Numele si datele de contact (email), pentru a va putea trimite newslettere.

Scopul colectarii datelor personale este acela de a va putea trimite Newslettere cu privire la:

– Informații despre ofertele de marketing si publicitate: promoții, reduceri, coduri de reducere sau oferte speciale;

– Informatii despre produse, servicii si evenimente din cadrul grupului INATECH PACKGING.

– Articole educative, sfaturi utile, recomandări și recenzii, informații despre evenimente, concursuri și/sau campanii pe care le organizăm individual sau împreună cu partenerii noștri.

Consumatorul sau vizitatorul abonat la Newsletter poate renunta oricand la primirea acestuia printr-un clic pe linkul de dezabonare prezent in toate Newsletter-ele INATECH PACKGING.

Renuntarea la primirea Newsletter-elor nu implica si renuntarea la acceptul dat pentru prezentii Termenii si conditii.

Art.7 Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC INATECH PACKAGING S.R.L, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra marfurilor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC INATECH PACKAGING S.R.L, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Omisiuni sau erori pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

Art.8 Raspunderea contractuala

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Acceptarea Termenilor și Conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Art.9 Forta majora

Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

Art.10 Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Comerciant și Client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul Contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente.

Art.11 Actualizarea conditiilor generale

SC INATECH PACKAGING S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Imaginile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si prin tehnologia de afisare, aspectul real al produselor si culorile acestora pot diferi de produsul real.

Ultima actualizare: 15.02.2021