taiere cnc

ECOFOAM

Dezvoltarea durabila si protejarea mediului inconjurator, astazi sunt puncte esentiale in societatea din care facem parte. iFoam AG respecta mediul inconjurator in care traim, practicand o politica corecta de gestionare a deseurilor care permite reciclarea si reconditionarea a 95% dintre deseurile din spume celulare expandate.

Deseurile din spuma de polietilena nereticulata (gama Polylam® si Nopaplank®) sunt complet reciclate prin macinare si granulare in bile de polietilena (lien 4R).

Deseurile din spuma de polietilena reticulata (gama Trocellen®) sunt reconditionate (structuri de scurgere si amortizoare de socuri utilizate in fundatiile drumurilor).

Cartonul este reciclat in proportie de 100%.
Procesele tehnologice ale iFoam AG nu emit noxe in atmosfera si nici nu deverseaza deseuri in ape.

In cadrul directivei pentru ambalaje 94/62/CE, iFoam AG respecta decretul 98-638 care face referire la continutul de metale grele ce se gasesc in ambalaje.

Prin extinderea materialelor plastice reusim sa obtinem produse mai usoare. Acest lucru duce la un consum redus al tuturor materialelor utilizate in productia lor si un consum redus de energie atunci cand se folosesc produsele finite.

CICLUL DE VIATA

taiere cnc

REGENERARE 100%

iFoam AG utilizeaza tehnologii de extindere care nu modifica chimic materiile prime folosite. Aceasta permite o regenerare totala a produselor la sfarsitul duratei de viata. Spuma de prelucrare este complet regenerabila.

cauciuc celular