Politica de Confidentialitate

S.C. IFOAM AG S.R.L, numita in continuare IFOAM AG, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/6288/2017 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO38630950, Tel. mobil: +4021.448.03.58; e-mail : office@inatech.ro declara urmatoarele:

Datele cu caracter personal sunt informatiile referitoare la o persoana fizica care poate fi identificata, direct sau indirect.
IFOAM AG prelucreaza urmatoarele date: Nume, prenume, CNP, adresa de corespondenta, e-mail, telefon (fix, mobil, fax), in vederea plasarii comenzii pe site si livrarii acesteia la adresa data de utilizator.

Prezenta Politica de Securitate stabileste masuri tehnice si organizatorice implementate de IFOAM AG, pentru indeplinirea obligatiilor referitoare la confidentialitatea si securitatea prelucrarilor de date efectuate in cadrul activitatii sale. Prin cerinte minime de securitate este avut in vedere un complex de masuri tehnice, informatice, organizatorice, logistice, proceduri prin care se asigura un nivel minim de securitate al prelucrarilor de date, conform articolului 20 din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora („Legea nr. 677/2001”) si in conformitate cu cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, aprobate prin Ordinul nr. 52/2002 emis de Avocatul Poporului („Ordinul nr. 52/2002”).

Ce inseamna ca IFOAM AG prelucreaza aceste date cu caracter personal? Prelucrarea inseamna operatiuni cum ar fi: colectare, inregistrare, stocare, utilizare, stergere date cu caracter personal etc. Aceste date se folosesc STRICT pentru a trimite un produs in urma unei comenzi ferme efectuate pe site de catre un utilizator care a fost de acord sa lase datele cu caracter personal pentru facilitarea comenzii. De unde obtine IFOAM AG aceste date cu caracter personal? Datele obtinute sunt direct de la client, cu acordul ferm al acestuia. (cand se inregistreaza o comanda pe site, clientul trebuie sa se identifice cu cateva date generale pentru a facilita comanda si isi da acordul pentru folosirea acestor date in scopul facturarii si al livrarii comenzii).

In ce scop prelucreaza IFOAM AG datele cu caracter personal? Scopul pentru care IFOAM AG prelucreaza datele cu caracter personal este acela de a putea inregistra o comanda pe site, de a emite factura aferenta produselor comandate si de a trimite produsul dorit catre client. Pentru aceasta fiind nevoie de datele de identificare si de adresa la care se doreste sa soseasca produsul. IFOAM AG mai poate trimite newslettere catre clientii care si-au dat acordul pentru a primi mesaje tip reclama sau informare pe casutele de e-mail. Clientii care nu mai doresc sa primeasca mesaje se pot dezabona foarte usor, printr-un click. Datele cu caracter personal sunt obtinute cu acordul clientilor care doresc sa efectueze comenzi telefonic sau prin mesaj direct de pe site-ul ifoam.ro.

Este obligatoriu pentru client transmiterea datelor? Fara date care faciliteaza comanda pe site, aceasta nu se poate efectua.

Unde raman aceste date cu caracter personal si pentru cat timp? Datele sunt colectate la IFOAM AG si pot fi trimise catre firmele de curierat in vederea livrarii comenzii si catre insitutiile bancare in vederea efectuarii de plati. Datele raman la IFOAM AG atat timp cat exista o relatie contractuala sau se fac comezi periodice, dar la cerere ele pot fi sterse.

Copii
Recomandam parintilor sa aiba un rol activ in supravegherea activitatii online a copiilor cu varsta mai mica de 16 ani. IFOAM AG nu intentioneaza sa colecteze date cu caracter personal de la copii si/sau, in general, nu intentioneaza sa comunice cu copiii. In cazul in care avem nevoie sa comunicam cu un copil, vom depune toate eforturile pentru a le oferi parintilor sau tutorilor legali posibilitatea de a-si da consimtamantul inainte de a utiliza datele personale ale copilului, cu exceptia cazului in care doar raspundem unor intrebari sau a unor cereri facuta de un copil.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE:
Dreptul la informare – dreptul de a primi informatii detaliate privind activitatile de prelucrare efectuate de IFOAM AG;
Dreptul la rectificare – in cazul unei sesizari, datele se pot actualiza astfel incat acestea sa reflecte realitate si sa nu provoace vreun prejudiciu;
Dreptul la stergerea datelor – la cerere sau daca nu se mai doreste colaborarea cu IFOAM AG si nu se mai fac comenzi, datele se pot sterge;
Dreptul de a restrictiona procesare datelor – in cazul in care exista suspiciuni ca datele personale ar fi folosite in alte scopuri decat cele declarate;
Dreptul la portabilitate – la cerere se pot pune la dispozitia persoanei vizate toate datele detinute despre ea intr-un format universal compatibil tehnic;
Dreptul de a obiecta si de a se opune – in cazul in care datele personale sunt folosite pentru scopuri comerciale sau alte scopuri decat cele mentionate.

Intrebari si feedback. Va rugam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. despre confidentialitate pe adresa office@inatech.ro. Puteti oricand sa va accesati datele personale si sa solicitati rectificarea si/sau stergerea acestora in cazul in care datele nu sunt corecte sau sunt lipsite de relevanta pentru scopurile mentionate. In acest sens ne puteti contacta pe office@inatech.ro furnizandu-ne numele si adresa dvs. sau adresa de e-mail inregistrata la noi.