PROCESE

Freza CNC

Prelucrarea prin frezare CNC este un proces de fabricatie substractiv prin care materia prima este prelucrata 2D sau 3D cu o varietate de instrumente de frezare, de inalta precizie, comandate numeric pentru a realiza un prototip sau un produs finit.

Pentru a controla echipamentul in conformitate cu specificatiile proiectarii produsului, se foloseste un software avansat, iar echipa noastra de profesionisti programeaza echipamentul pentru a optimiza timpul de frezare, finisarea suprafetei si toleranta finala, pentru ca produsul finit sa corespunda conform specificatiilor.

iFOAM AG ofera servicii de prelucrare prin frezare CNC 2D si 3D, prelucrare CAM, prelucrare volumetrica in materiale din spume usoare.

Experienta pe care o detinem in iFOAM AG, ne permite sa furnizam produse simple sau complexe, unicate sau de serie, produse pentru care atentia la detalii, precizia si calitatea finala sunt extrem de importante.

PROCESE

Taiere cu fir CNC

Folosind o tehnologie moderna, prelucrarea prin taiere pe plotter cu fir cald sau cu fir abraziv CNC permite  practic crearea oricarui tip de produs de cea mai complicata forma, intr-un mod rapid, foarte precis și la un pret foarte avantajos.

Plotter-ele cu fir cald sau fir abraziv CNC sunt utilizate pentru a crea ambalaje pentru protectie din spuma, logo-uri 3D, volumetrie, elemente pentru decor, standuri, decorațiuni pentru teatru sau cinematograf, prototipuri, forme arhitecturale, recuzita tematica, izolații pentru de tevi, coloane si multe altele.

Pentru a controla plotter-ul cu fir in conformitate cu specificatiile proiectarii produsului, se foloseste un software avansat, iar echipa noastra de profesionisti programeaza echipamentul pentru a optimiza viteza de taiere, finisarea suprafetei si toleranta finala, pentru ca produsul finit sa corespunda conform specificatiilor cerute de catre client.

PROCESE

Stantare

Folosind o tehnologie moderna, prelucrarea prin stantare sau die-cutting pe o presa de mare putere, poate fi solutia ideala pentru obtinerea ambalajelor customizate din spuma.

Prin prelucrarea spumelor prin stantare beneficiem de precizie in executie si calitate, totodata aceasta prelucrare, ne permite productia de serie a pieselor componente pentru industria auto, garnituri, ambalaje pentru protectie, jucarii, materiale izolatoare, practic a oricarui tip de produs de cea mai complicata forma, intr-un mod rapid, foarte precis si la un pret foarte avantajos.

Stantele (placi sau matrite) sunt realizate prin fixarea unor cutite metalice subtiri inserate pe o placa din lemn pentru a crea un model de taiere. Spuma ce se doreste a fi taiata este asezata peste aceste placi si comprimata cu pana la 80-100 tone forta. Spuma este presata peste cutite, taiata in forma lor si eliberata, creand o forma care sa corespunda exact designului de pe placa.

PROCESE

Injectie spuma PU

Printr-o tehnologie de ultima generatie, sistemul de ambalare Foam-in-Place de la iFoam AG poate fi solutia ideala pentru protejarea produselor fragile de dimensiuni medii sau mari cu o valoare mare.

>Solutia noastra consta in modelarea spumei PU exact pe forma si dimensinea produsului ce se doreste a fi protejat, prin realizarea unei matrite din lemn in care se va injecta spuma PU lichida.

Injectia de spuma PU (foam in place) si crearea de ambalaje pentru protectie customizate, reprezinta la ora actuala una dintre cele mai noi tehnologii folosite de iFoam AG in domeniul ambalajelor pentru protectie. Ambalajele pentru protectie realizate din spuma PU injectata sunt extrem de usoare si foarte rezistente, acestea asigurand o protectie inalta produsului si o buna calitate a ambalajelor.

iFOAM AG ofera servicii de proiectare si creare matrite pentru realizarea ambalajelor pentru protectie realizate din spuma PU lichida injectata.

PROCESE

Debitare verticala

Debitarea verticala se realizeaza cu masini de debitat cu panza tip banda, avand functionare automata. Sunt masini versatile dotate cu sistem de avans rapid pentru aproprierea panzei de debitare de semifabricat, viteza variabila a panzei de debitare, taiere la unghi -45° (la dreapta) +60° (la stanga).

PROCESE

Productie pungi

Productia de pungi din spuma din polietilena expandata (PEE), folie cu bule de aer si spunbond (TNT) reprezinta specialitatile IFOAM AG in materie de confectii. Pungile noastre customizate sunt ideale pentru protejarea obiectelor impotriva zgarieturilor, vibratiilor si a socurilor din timpul transportului.

Pungile din spuma din polietilena expandata sau folie cu bule de aer sunt extrem de rezistente, chiar daca acestea sunt subtiri si flexibile. De asemenea va ajuta sa economisiti atat spatiul in depozit (stocandu-se foarte usor), cat si costurile de transport.

IFOAM AG va pune la dispozitie o gama variata de pungi din polietilena expandata, spunbond, folie cu bule de aer si BOPP.

PROCESE

Productie formate

Atunci cand impachetam produse pentru transport sau pentru a fi depozitate, o solutie simpla si eficienta este folosirea de sheeturi din polietilena expandata (servetele sau formate).

Aceste formate din polietilena expandata au grosimi incepand de la 0.8 pana la 5 microni. In functie de dimensiunile produselor ce urmeaza a fi ambalate, formatele se debiteaza la dimensiunile dorite.

PROCESE

Roluire

Procesul de roluire/derulare reprezinta convertirea rolelor jumbo la dimensiunile dorite.

Cu o vasta experienta in convertirea spumelor si a altor materiale, IFOAM AG va pune la dispozitie diferite tipuri de role de inalta calitate pentru nenumarate industrii.

Rolele sunt customizate in functie de lungimea si latimea dorita.

PROCESE

Productie coltare din spuma

Productie coltare din polietilena expandata folosite pentru protectia marginilor de mese, rafturi, panouri din lemn, mobilier sau pentru o protectie sporita in timpul transportului sau depozitarii diverselor produse.

PROCESE

Termoformare

Termoformarea este un proces prin care foile de spuma termoplastice sunt incalzite intr-un cuptor pentru a atinge temperatura de formare flexibila si apoi asezate pe matrite cu forme specifice. La finalul acestei operatiuni, produsul format este racit si taiat in functie de dimensiunile dorite.