Despre noi

iFOAM AG, parte a grupului INATECH Packaging este o companie inovatoare de dimensiuni medii, producatoare de ambalaje pentru protectie customizate, cu o vasta experienta in prelucrarea spumelor tehnice si a altor materiale plastice sau din carton.

Aprecierea clientilor pentru ambalaje protectoare produse de „iFOAM AG” se bazeaza pe know-how-ul nostru extins, combinat cu flexibilitatea ridicata a dezvoltarii produselor noastre.

In activitatea noastra acordam o atentie deosebita calitatii produselor noastre (ISO 9001) si mediului inconjurator, investind in solutii de reciclare si transformare a deseurilor rezultate in urma procesului de productie.

Satisfactia clientilor este cea mai mare prioritate a noastra, din acest motiv am dezvoltat o pasiune atat pentru inovatii, cat si pentru standarde.

Asteptam cu nerabdare provocarile dvs.!

In calitate de partener al clientilor nostri, dezvoltam si producem solutii personalizate pentru protectie, folosind cele mai inovative materiale:

  • Spuma PEE, PU, XPE, KPE, EVA
  • Polipropilena alveolara
  • Polistiren
  • Spunbond
  • Carton ondulat
  • Folie cu bule de aer
  • Folie PEE

Furnizam ambalaje customizate pentru clienti din diverse industrii: automotive, aerospatiala, militara, farmaceutica, tehnologie medicala, masini si instrumente, electronice, mobile, sticla, constructii sau ambalare.

Satisfactia clientilor nostri este prioritara iar atentia la detalii este deja o pasiune. Asteptam nerabdatori sa ne provocati!

Viziunea noastra

Contribuim activ la succesul clientilor nostri! Aceasta este motivatia grupului INATECH.

Aceasta viziune se datoreaza propriului nostru entuziasm. Suntem deosebit de atenti la detalii si inovam constant.

In calitate de specialisti in ambalaje tehnice pentru protectie, lucram pentru clienti dintr-o gama variata de industrii: companii din industria farmaceutica, tehnica medicala, constructii de masini si unelte, industria automotive, industria electronica, industria aerospatiala, industria militara si industria producatorilor de mobilier.

Aprecierea dvs. pentru ambalajele produse de iFoam AG se bazeaza pe cunostintele noastre extinse, in combinatie cu flexibilitatea ridicata a dezvoltarii produselor.

Pentru ca noi suntem multumiti doar atunci cand si tu esti!

Experienta noastra

Financial Services 87%
Business Services 75%
Consumer Products 63%
Energy and Environment 50%

Echipa noastra