Ambalaje tehnice din spuma

Fabricam spume tehnice pentru aplicatii industriale, precum si spume prepolimerice si spume speciale. Spumele noastre tehnice sunt disponibile sub forma de spume cu celule deschise sau inchise, in toate densitatile si culorile comune. Oferim solutii de specialitate pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra.

Proiectam proprietatile spumelor noastre tehnice in conformitate cu cerintele dvs., cum ar fi: spumele antistatice, rezistente la flacara, conductoare sau ultraluminare.

Spumele din polieter PUR sunt apreciate pentru proprietatile lor de absorbtie a socurilor, rezistenta buna la imbatranire si deformarea ridicata a sarcinii. Spumele polieter PUR sunt cunoscute pentru proprietatile lor extraordinare de izolare termica, rezistenta buna la hidroliza si durabilitate foarte mare.

Spumele prepolimer pe baza de poliester rezista la niveluri ridicate de stres mecanic. Sunt extrem de durabile, datorita rezistentei deosebite la frecare, tractiune si rupere.

Tipuri de ambalaje tehnice din spuma

cauciuc celular

Ambalaje protectie customizate

Venim cu o gama variata de ambalaje customizate concepute in urma consultarilor cu clientii, dupa analiza cerintelor date.

Vezi mai mult

tipuri de ambalaje

Paduri simple si adezive

Foam Pads (paduri din polietilena expandata) realizate din taierea unei placi mari din polietilena expandata. Cu sau fara adeziv aplicat.

Vezi mai mult

cauciuc celular

Inserturi

Din forme si materiale EPDM, EVA, EPE, suprafata dura, densitate mica. Structura EVA este o celula inchisa, astfel ca materialul este durabil si rezistent la umiditate.

Vezi mai mult

ambalaje termoformate

Coltare protectie

Sunt folosite pentru protectia marginilor de mese, rafturi, panouri din lemn, mobilier sau pentru o protectie sporita in timpul transportului sau depozitarii diverselor produse.

Vezi mai mult

ambalaje personalizate

Piese stantate pentru etansare

Producem piese stantate pentru etansare, produse de decupare speciale pentru diferite utilizari in industria auto si in alte industrii de specialitate.

Vezi mai mult

taiere cnc

Produse pentru relaxare

Produse pentru recreere, baghete din spuma si placi inot pentru piscina. Produse realizate din polietilena expandata, foarte usoare, flexibile si reciclabile, utilizate pentru activitati in aer liber.

Vezi mai mult

tipuri de ambalaje

Piese componente

Producem piese si componente pentru diverse aplicatii si utilaje, pentru protectie produse si componente realizate dupa specificatiile dorite.

Vezi mai mult

freza cnc

Profile

Producem profile din polietilena expandata pentru protectia marginilor produselor, protectia colturilor, pe timpul transportului sau depozitarii.

Vezi mai mult

ambalaje personalizate

Ambalaje din spuma injectata

Protejeaza produse de orice forma, marime si greutate. In cateva secunde spuma expandeaza si formeaza o perna protectoare care ia forma produsului din cutie.

Vezi mai mult