Produse realizate din PP (Polipropilena) Alveolara

PP (Polipropilena) Alveolara (cunoscuta ca akylux sau plastic corugat) reprezinta o alternativa pentru ambalajele destinate produselor mai usoare cu dimensiuni si forme atipice.

Polipropilena alveolara este usoara, rezista la impact si este 100% reciclabila. Rezistenta este data de grosimea si densitatea materialului.

PP (Polipropilena) Alveolara este unul dintre primii trei polimeri utilizati pe scara larga si se foloseste in industria automotive, industria mobilierului etc.

Produsele din PP (Polipropilena) Alveolara sunt extrem de rezistente la substante chimice precum acizi, alcool, cetone, esteri etc.

Produsele din PP (Polipropilena) Alveolara sunt rezistente la temperaturi ridicate si la umiditate, acest material fiind hidrofug.

Polipropilena este unul dintre cei mai usori polimeri dintre toate materialele plastice de baza. Aceasta caracteristica o face o optiune potrivita pentru aplicatii usoare de economisire a greutatii.

Tipuri de produse realizate din PP (Polipropilena) Alveolara

cauciuc celular

Inserturi

Inserturile din PP (Polipropilena) Alveolara sunt foarte usoare si foarte rezistente, potrivite pentru fixarea produselor in timpul transportului sau depozitarii.

Vezi mai mult

ambalaje sticla

Ambalaje pentru protectie

Ambalajele din PP (Polipropilena) Alveolara pentru protectie sunt ideale pentru depozitarea, transportul sau manipularea marfurilor.

Vezi mai mult

roluire

Cutii

Cutiile din PP (Polipropilena) Alveolara sunt ideale pentru depozitarea, transportul sau manipularea marfurilor.

Vezi mai mult

ambalaje personalizate

Containere pentru transport

Gama noastra extinsa de containere din PP (Polipropilena) Alveolara este o buna alternativa pentru paletele traditionale din plasa de sarma.

Vezi mai mult