Jucarii si accesorii din spuma PEE

Jucarii si accesorii din spuma PEE

Spuma din polietilena expandata este un material extrem de usor, cu proprietati impermeabile, motiv pentru care este utilizata in principal ca material izolator sau de ambalare. Totodata, spuma poate fi transformata intr-o multitudine de jucarii pentru orice varsta.

Jucariile si accesoriile din spuma PEE din spuma sunt ideale pentru copii, nu provoaca rani, zgomote sau deteriorari ale pardoselilor sau mobilierului din locuinta. Numarul de jucarii care pot fi facute din spuma este mai mare decat putem crede. Jucariile din materialele clasice pot fi reproduse foarte usor. Cu toate acestea, beneficiul acestor obiecte este siguranta. Jucariile nu au colturi ascutite, margini dure, iar spuma este extrem de flexibila si durabila.

1. Articole pentru sport si agrement

Cea mai populara jucarie din spuma – bagheta pentru inot – poate fi observata oriunde exista o piscina sau o plaja pe timpul verii. Realizata din polietilena cu celula inchisa, aceasta bagheta este perfecta pentru copiii care invata sa inoate sau pentru persoanele care practica aquagym.

bagheta din spuma aquagym

Din aceeasi categorie face parte si placa din spuma care ofera asistenta pentru echilibru si coordonare in apa, fiind perfecta pentru antrenamentele de inot.

pluta inot
2. Racheta din spuma PEE

Spuma din polietilena expandata poate fi modelata, astfel incat sa imite o mini racheta spatiala. IFOAM AG are capacitatea de a produce orice forma personalizata sau design dorit cu ajutorul masinilor ce folosesc tehnologia CNC. Juniorul tau va fi extrem de incantat sa primeasca un astfel de cadou.

racheta din spuma pee
3. Autobuz realizat din spuma PEE

Pentru copiii pasionati de masini, spuma poate reproduce un autobuz extrem de realist si interesant. Poate fi colorat cu diferite markere sau carioci in functie de bunul plac. Spuma prelucrata poate avea diverse forme, marimi sau culori.

masina din spuma pee

Spuma din polietilena expandata este un material rezistent si durabil, fiind ideala pentru realizarea jucariilor pentru copii. Spuma cu densitate mai mare contribuie la calitatea jucariei si la rezistenta acesteia. Experienta iFOAM AG permite furnizarea produselor simple sau complexe, unicate sau de serie, produse pentru care atentia la detalii, precizia si calitatea finala sunt extrem de importante.