Tot ce trebuie sa stii despre folia cu bule de aer

Tot ce trebuie sa stii despre folia cu bule de aer

Folia cu bule este unul dintre cele mai populare produse, reprezentand solutia pentru o ambalare in conditii ideale de siguranta si protectie. Folia cu bule a fost inventata in anul 1957 de catre inginerii Alfred Fielding si Marc Chavannes, comercializata initial ca tapet pentru perete. A crescut in popularitate in anii ’60, atunci cand a intrat in productia de serie a companiei Sealed Air, iar compania IBM a inceput sa o utilizeze pentru ambalarea si protectia computerelor pe durata transportului.

Cum pot fi ambalate produsele cu ajutorul foliei cu bule?

Produsul pe care dorim sa il ambalam trebuie asezat pe o suprafata plana. Este necesar sa taiem o parte mai lunga din folia cu bule pentru a inveli produsul mai mult de o singura data. De asemenea, trebuie sa plasam produsul deasupra foliei cu bule, pe partea cu bule de aer. Bulele actioneaza ca o perna care amortizeaza socurile pe durata transportului. In caz contrar, daca bulele sunt pozitionate la exterior, acestea s-ar putea sparge, diminuand protectia oferita produsului.

Exista mai multe confectii din folie cu bule de aer, precum:

  • Bandouri – protejeaza foarte bine suprafata produsului si ofera o protectie antisoc si antivibratii;
  • Pungi din folie cu bule de aer – au folii multistrat si ofera o protectie antisoc si antivibratii;
  • Formate (separatoare) din folie cu bule – separa si protejeaza produsele fragile in timpul transportului sau al depozitarii;
  • Role scurte din folie cu bule de aer – destinate protectiei produselor fragile cu forme neregulate.

Daca iti doresti ca produsul tau sa fie ambalat in conditii de siguranta, folia cu bule reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii. Folia cu bule de aer este un material de ambalare usor si flexibil, produs din folie de polietilena de joasa densitate si este ideala pentru protejarea produselor fragile.

Folia cu bule faciliteaza procesele logistice care implica depozitarea sau expeditia de bunuri. Datorita rezistentei sale la socurile mecanice, folia cu bule poate fi utilizata in orice tip de transporturi sau distributie de marfuri. Ambalajul este 100% ecologic, in acest context oferind protectie fata de mediul inconjurator.

Din respect pentru mediul inconjurator si in conformitate cu strategia Europeana privind reciclarea produselor din polietilena destinate ambalarii, IFOAM AG comercializeaza doar folie cu bule de aer 100% reciclabila, produsa din materii prime reciclate.

Daca ti-am starnit interesul si vrei sa afli mai multe despre folia cu bule sau orice alt produs din gama de ambalaje pentru protectie customizate, nu ezita sa ne contactezi la +40 214.480.358 sau productie@ifoam.ro. Aici poti gasi solutia perfecta pentru tine, cu ajutorul specialistilor iFoam AG!