Evitati deteriorarea produselor protejand imaginea firmei

Evitati deteriorarea produselor protejand imaginea firmei

Evitati deteriorarea produselor protejand imaginea firmei

Un principal cost ascuns din operatiunea de ambalare reprezinta dauna care poate fi produsa si care duce la returnarea produsului. Acest fapt genereaza costuri, dar distruge si reputatia de brand, iar increderea clientilor scade.

Asigurati-va ca pachetele ajung intr-o stare excelenta urmand cateva sfaturi:

1. Nu supra-ambalati !
Utilizarea ambalajelor mai mari decat produsul ambalat poate fi la fel de rau ca amortizarea insuficienta. Pachetele ambalate prost se pot deteriora cu usurinta in timpul transportului. Utilizarea spumelor decupate in forma produsului ajuta la fixarea acestuia in cutie, ferindu-l astfel de lovituri directe care pot deteriora produsul.

2. Folositi ambalaje potrivite !
Ganditi-va la destinatia produsului dumneavoastra, la depozitare si la conditiile de calatorie.
Daca sunteti in cautarea unui mod mai inteligent, mai sigur pentru siguranta produselor, puteti folosi injectia cu spuma PU. Linia portabila de masini de ambalat cu spuma dispun de pompe de dozare electrice si controale autodiagnostice pentru a asigura ambalarea cu spuma de cea mai buna calitate.

3. Luati in considerare noi solutii de ambalare !
In cazul in care ambalajul actual nu ofera nivelul de protectie dorita, poate ca este timpul sa cautati alternative de ambalare si protectie.

Pentru sfaturi suplimentare cu privire la gama de produse si operatiunile de prelucrare, contactati specialistii nostri iFoam AG  la +40 214.480.358 sau productie@ifoam.roAutor: iFoam
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took