De ce injectia cu spuma PU este o alegere excelenta?

De ce injectia cu spuma PU este o alegere excelenta?

Urmeaza sa discutam de ce injectia cu spuma PU este o alegere excelenta pentru protejarea produselor.
Spuma PU este injectata in pungi speciale unde se scurge in jurul produsului si isi mareste volumul odata ce componentele ei sunt amestecate, umpland spatiile goale din interiorul cutiei de carton, acolo unde este depozitat produsul. Spuma PU poate fi diferita in functie de metoda de aplicare si densitatea ei.

Avantajele ambalarii prin injectia cu spuma PU

1. Injectia cu spuma PU este o metoda sigura ce ofera protectie impotriva socurilor si vibratiilor din timpul manipularii si transportului, dar beneficiile acesteia depasesc cu mult aceasta calitate.

2. Spuma PU este o alegere excelenta de a reduce deseurile, de a economisi energie si de a reduce consumul de apa si a emisiilor.

3. Injectia cu spuma PU este o optiune inovativa ce reduce impactul asupra mediului inconjurator. Desi ofera o protectie considerabila, dimensiunea si volumul ambalajului sunt reduse datorita acestui sistem, fiind un ambalaj usor si profesional. Ca urmare, sunt reduse costurile de transport si resursele necesare pentru a transporta volume mai mari de produse ambalate.

4. Spuma injectata isi extinde volumul de aproape 280 de ori mai mult decat volumul initial in stare lichida, doar atunci cand este necesar acest lucru, reducand semnificativ costurile de manipulare si depozitare.

5. Se foloseste un consum minim de materiale, iar formele create pot fi reutilizate, produsul beneficiind de aceeasi protectie ca la inceput.

6. Spuma pastrata in doua butoaie a cate 210 l este echivalenta cu volumul de stocare al unui camion.

7. 25 % din continutul acesteia este regenerabil.

8. Este utilizata, in special, pentru ambalarea produselor fragile sau care necesita o atentie deosebita, cum ar fi: sticla, portelan, antichitati, instrumente muzicale, obiecte de arta, calculatoare/piese, mobilier, obiecte sanitare etc.

Optiuni de aplicare

1. Instapak QUICK – o metoda economica de ambalare in pungi cu spuma intr-un sistem compact convenabil, fara necesitatea unei investitii initiale. O singura cutie de Instapak Quick contine pernute de protectie pentru 24 de cutii.

2. Instapak Simple – format din spuma ce poate fi folosit cu usurinta, economisind spatiu de stocare pretios.

3. Pistolul cu spuma – cel mai simplu dispozitiv de utilizat, potrivit pentru ambalarea produselor in serii mici.

4. Tabletop – este o etapa intermediara dintre sistemul manual si SpeedyPacker, nefiind posibila setarea dimensiunilor pungii.

5. Instapak Complete – acest sistem permite producerea de pungi variabile (in functie de folie) si de serii interminabile de tuburi cu spuma cu perforatii ajustabile.

6. SpeedyPacker – produce pana la 21 pungi cu spuma mixta injectata pe minut. Ofera posibilitatea de a selecta 6 pungi personalizate care sunt stocate in memorie si pot fi foarte usor selectate/modificate.

7. Formate cu spuma PU injectata – nu este nevoie de investitii aditionale pentru un sistem nou, iFoam AG livrand pachetele cu formate in cantitatea si timpul dorit.

Concluzii
  • Este o metoda economica de ambalare prin care costurile sunt reduse considerabil
  • Este un procedeu usor si sigur
  • Este un ambalaj cu spuma PU injectata rezistent la impact ce protejeaza o varietate de produse (mari, mici, fragile, grele)
  • Se aplica cu o foarte mare usurinta si viteza
  • Costuri reduse pentru depozitare si transport
  • Este un ambalaj cu o greutate usoara
  • Posibilitate de reutilizare
  • Reciclabil

Pentru sfaturi suplimentare cu privire la gama de produse si operatiunile de prelucrare, contactati specialistii nostri iFoam AG  la +40 214.480.358 sau productie@ifoam.ro.Autor: iFoam
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took