FOAM EXPO 2021 – noi evolutii in tehnologia spumei tehnice

FOAM EXPO 2021 – noi evolutii in tehnologia spumei tehnice

IFOAM AG este prezenta in fiecare an la Foam Expo, in cautarea celor mai bune solutii de ambalare. Suntem reprezentati de catre Cristian George Badescu – CEO si Andrei Rusu – Business Manager. Foam Expo 2021 este cel mai mare eveniment din Europa in ceea ce priveste tehnologia si inovatia ambalajelor din spuma tehnica. Expozitia acopera toate tipurile de spuma si de materii prime utilizate la fabricarea acesteia. Evenimentul are loc in perioada 9 – 11 noiembrie 2021, la Stuttgart, Germania, stabilind oportunitati pentru industriile cheie care doresc sa utilizeze materiale si tehnologii avansate.

Foam Expo 2021 ofera o imagine de 360° a proceselor de productie pentru a optimiza fabricarea spumei durabile si flexibile. Vizitatorii pot descoperi o gama variata de spume turnate, rigide si flexibile, precum si materiale care variaza de la uretani, polietilena, polipropilena, pana la elastomeri. Evenimentul ofera o piata unica pentru producatorii de spuma pentru a se intalni cu potentialii cumparatori si cu lantul lor de aprovizionare.

Expozitia este locul unde companiile se pot conecta cu mii de cumparatori din cadrul lantului tehnic de aprovizionare cu spuma. De asemenea, Foam Expo se concentreaza pe progresele in materie de echipamente si masini, prelucrare, laminare, turnare, taiere, conversie si fabricare, materii prime, reciclare si testare, plus multe altele! Expozitia ofera informatii despre oportunitatile si tendintele de piata actuale.

Fiecare participare a companiei IFOAM AG fost un succes si a contribuit la imbunatatirea gamei de ambalaje pentru protectie si la optimizarea sistemelor de ambalare. Vom reveni de la Foam Expo 2021 cu noi proiecte, solutii inovative de ambalare si ambalaje noi, fiabile, de viitor!