SUNTEM PREZENTI LA FOAM EXPO 2019 Stuttgart, Germania

SUNTEM PREZENTI LA FOAM EXPO 2019 Stuttgart, Germania

SUNTEM PREZENTI LA FOAM EXPO 2019 Stuttgart, Germania

Cu noi tendinte, perspective si oportunitati, sectorul ambalajelor din Europa este in plina expansiune cu diversitate si dinamism, iar Foam Expo 2019 prezinta toate punctele forte si defineste domeniile principale de focalizare ale ambalajelor din spuma. Foam Expo 2019 ofera un aspect nou, un spectru remarcabil de produse pentru ambalare din spuma, precum si o complexitate impresionanta in ceea ce priveste tehnologia de ambalare si etichetare, logistica, intralogistica, materialele de ambalare, imprimarea si finisarea ambalajelor.

Foam Expo este cel mai mare targ european pentru producatori si cumparatori de produse si de tehnologii din spuma tehnica, precum si intregul lant de aprovizionare cu spuma. Foam Expo Europe acopera toate tipurile de spuma si de materii prime utilizate la fabricarea spumei si a produselor asociate spumei. Evenimentul va profila solutii de spuma turnate, rigide si flexibile, folosind materiale care variaza de la uretani pana la elastomeri, plus o gama larga de furnizori de servicii de spuma. Rezultatul final va fi o piata unica pentru producatorii de spume pentru a se intalni cu lantul lor de aprovizionare cumparatori existenti si potentiali.

IFOAM AG cauta cele mai bune solutii de ambalare si siteme de ambalat pentru clientii nostri, iar prezenta la Foam Expo 2019 confirma acest fapt. Revenim de la Foam Expo 2019 cu solutii noi de ambalaje si sisteme pentru ambalat, produse si ambalaje noi, fiabile, de viitor. Ambalaje reciclabile si reutilizabile.

IFOAM AG LA EXPOZITIA FOAM EXPO 2019

An de an, IFOAM AG este prezenta la Expozitia Foam Expo din Stuttgart Germania si de fiecare data a fost un succes pentru imbunatatirea gamei de produse pentru ambalat.

Garantam ca si anul acesta va fi la fel, adica un succes!Autor: iFoam
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took