Avantajele utilajelor CNC fata de alte optiuni existente

Avantajele utilajelor CNC fata de alte optiuni existente

Avantajele utilajelor CNC fata de alte optiuni existente

Ce sunt masinile CNC?
CNC este prescurtarea pentru controlul computer numeric, iar producatorii folosesc aceste masini pentru a produce produse, piese si articole prelucrate prin utilizarea de programe pe calculator pentru a controla productia finala. Multe companii de productie aleg servicii de prelucrare CNC din cauza urmatoarelor avantaje:

1. Componente de precizie
Masinile elimina posibilitatea unei erori umane si sunt capabile sa obtina precizie in intervalul 1/1000.

2. Rezistenta
Rezistenta este unul dintre lucrurile pe care oamenii le cauta in echipamente de prelucrare si scule de precizie. Masinile CNC sunt extrem de durabile. Ele pot lucra in weekend, de sarbatori sau noaptea. Singurul moment in care va trebui sa opriti utilajele este atunci cand au nevoie de intretinere, sau cand nu sunt lucrari in desfasurare.

3. Mai multa capacitate de productie
Masinile CNC pot face mult mai mult decat cele manuale. Chiar daca inginerii au talent, ei nu pot face cantitatea de munca pe care un software avansat o poate face. Masinile CNC sunt capabile sa produca un produs de orice textura, dimensiune sau forma.

4. Mai putina munca
Masinile CNC permit ca putini oameni sa lucreze mai mult. O persoana calificata este capabila sa ruleze mai multe masini odata. Pe de alta parte, o singura persoana poate lucra la o masina manuala simultan. De asemenea, trebuie sa existe o persoana pentru a supraveghea grupul. Deoarece sunt necesari mai putini lucratori, oamenii sunt capabili sa petreaca mai mult timp cu clientii.

5. Economisiti bani
Masinile CNC ajuta firmele de productie sa economiseasca bani. Daca este necesara mai putina forta de munca, atunci costul de productie va scadea. Puteti utiliza banii economisiti pentru a face alte investitii.

Pentru sfaturi suplimentare cu privire la gama de produse si operatiunile de prelucrare, contactati specialistii nostri iFoam AG  la +40 214.480.358 sau productie@ifoam.roAutor: iFoam
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took