Produse Atipice

Piese personalizate realizate din spuma, folosite ca piese realizate pe masura de ambalare sau tapisate in industria mobilei.

Veniti cu ideea, noi ajutam la realizarea ei! SPUMA DIM personalizata poate fi realizata in orice forma si combinatie cu lemnul si insertii metalice. Ele sunt furnizate intr-un termen scurt.

Activitatile de achizitii din industria mobilei sunt reduse la minimum si in mod considerabil lucrarile anterioare de tapiterie preliminare este redusa. Cu operare continua de inalta calitate a pieselor prefabricate SPUMA personalizata DIM in dimensiuni constante contribuie la o reducere permanenta a logisticii, a achizitiilor si a costurilor de productie si in mod semnificativ la costuri totale mai mici.

Aplicatii

  • Transport si ambalaje pentru protectie: Personalizare si ambalare in conditii de siguranta
  • Industria mobilei: cotiere cu lemn sau metal incrustatii spumate
  • Aripi laterale pentru scaune
  • Odihnitor pentru cap, pentru scaunul din spate si umplutura de repaus
  • Odihnitor spate cu si fara taietura fibrolemnoasa
  • Brat permanent preformat pentru sprijin

Spumele noastre compozite constau dintr-o portie mare de fulgi din spuma reciclata. Procesul de legare in conditii de comprimare produce un material nou, cu un profil individual de proprietati. Acesta este caracterizat printr-un grad ridicat de stabilitate, absorbtie de impact buna si proprietati bune de amortizare.

Noi producem ambele serii mici si mari, prototipuri si mostre de produse unice. Doar sa solicitati o oferta!