Formate din folie cu bule si PEE

Formate din folie cu bule de aer si polietilena expandata (PEE).

FORMATE DIN FOLIE CU BULE DE AER SI POLIETILENA


SERVETELE DIN POLIETILENA EXPANDATA

Polietilena expandata este obtinuta prin extrudarea si expandarea granulelor de polietilena de joasa densitate in celule cu structura spatial inchisa, intr-o atmosfera si conditii tehnice controlate sub actiunea temperaturii si avand ca agent de spumare butan gaz. Folia se caracterizeaza printr-o mare elasticitate, permeabilitate scazuta la lichide, precum si proprietati fonoabsorbante, rezistenta in timp, fiind imputrescibil si insensibil la actiunea insectelor si rozatoarelor.

Este un produs ecologic, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive, este reciclabil in proportie de 100%.

Servetelele se executa la dimensiunea dorita de client si pot avea urmatoarele grosimi: 0,5 – 1 – 1,5.

Servetelele pot fi tratate cu agent antistatic, avand valoarea proprietatilor antistatice cuprinsa in 1010 -1011, masurarea facandu-se cu dispozitivul de masurare SRM-110 Wolfgang Warmbier – conform cerintelor standardului 61340 -2-3 – Electrostatics.

PUNGI DIN FOLIE CU BULE DE AER

Pungi din folie cu bule de aer in doua straturi pentru protectia produselor fragile. Folia cu bule de aer este un material de ambalare usor si flexibil, produs din folie de polietilena de joasa densitate, ideala pentru protejarea produselor fragile si cu forme neregulate. Acest tip de ambalaje protejeaza foarte bine suprafata produsului si ofera o protectie anti-soc si anti-vibratii.

Pungile din folie cu bule de aer au folii multistrat, cu grad mare de transparenta si alungire foarte mica.
Se folosesesc in industria textila (ambalarea camasilor, prosoapelor), industria tutunului (ambalarea pachetelor si cartuselor de tigari), industria alimentara (ambalare ciocolata, pufuleti, produselor din patiserie), ambalarea cadourilor, florilor si altele.

Caracteristici:
– Grosime 60 my;
– Ambalare 2500 buc/set;
– Doua straturi;
– Inchidere prin clapeta cu lipire siliconica;
– Culoare standard: natur (transparenta);
– Miros: Inodor.

Avantaje:
– Usoara si moale;
– Transparenta, impermeabila si izolanta;
– Reciclabila;
– Ambalre rapida;
– Foarte rezistenta la umiditate;
– Disponibila sub forma de folii, pungi si role;
– Poate fi tratata impotriva descarcarilor electrostatic;
– Protective anti-soc si impotriva zgarieturilor.

Folia cu bule de aer este recomandata pentru ambalarea obiectelor de sticla si ceramica, instrumentelor muzicale, aparaturii de birotica, a pieselor de mobilier, a obiectelor fragile, pentru separarea obiectelor cu forme similare datorita aderentei la suport ridicate, foarte buna protectie a echipamentelor electronice. Folia cu bule de aer apara produsele de socuri si lovituri, asigura bariera impotriva umiditatii, prezinta proprietati termoizolante.

PLICURI ANTISOC

Toate plicurile antisoc intrunesc standardele dvs. si ale noastre fiind confectionate din hartie reciclabila si folie cu bule reciclabila. Cele doua componente pot fi separate foarte usor, facand procesul de reciclare simplu de realizat si mai eficient.

Plicul antisoc este cel mai corespunzator plic pentru transportul articolelor ce au nevoie de protectie impotriva socurilor. Desi plicul cu bule este foarte tare, datorita interiorului din folie cu bule, ramane alegerea cea mai buna dintre plicurile pentru curierat, deoarece reduce semnificativ costul transportului.

Specificatii:
– Interior: folie cu bule de aer, inchidere – clapeta cu banda adeziva silicionica;
– Utilizare: protectie impotriva socurilor/loviturilor;
– Detaliile fabricatiei: 11 formate standard;
– Personalizare: pana la 4 culori, imprimare flexo;
– Reciclare: separare usoara intre hartie si interiorul din folie cu bule.

Gama larga a produselor pentru protectie ofera metoda sigura si usoara de expediere si depozitare a produselor, oferind un spectru neegalat de optiuni de protectie si de izolatie.

Piesele, mostrele, produsele de mici dimensiuni pe care le aveti sau documentele pot fi expediate sau trimise pe orice fel de distante in plicuri antisoc. Puteti fi sigur ca ele vor ajunge la destinatie in stare buna.