Cine suntem

Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Vom realiza acest lucru prin furnizarea de ambalaje de calitate la preturi competitive. INATECH va ofera cea mai variata gama de ambalaje pentru protectie fiind singurul producator de folie cu bule de aer si folie din polietilena expandata.

Serviciile noastre:
Ambalaje customizate si produse de inginerie
Consultare competenta cu privire la toate nivelurile
Flexibilitate in dezvoltare si design
Productie de serii mici si mari
Performanta absoluta de livrare
Timp de livrare redus pentru marfa din depozit
Echipa

Marian Mocanu
Warehouse Manager

Scopul meu la INATECH este acela de a asigura comanda data prin intermediul site-ului inatech-shop.ro ca este ambalata corespunzator si incarcata in masina care va pleca spre client. Cu fiecare comanda pe care o gestionez realiez ca INATECH ofera incredere ca marfa vanduta este calitativa si ca exista multi clienti fideli care comanda de la noi.

Chirea Adrian
REGIONAL SALES MANAGER N-V

A fi provocat inseamna a gandi, a gandi inseamna a crea, a crea inseamna inteligenta. Acesta este conceptul INATECH. Inteligenta si foarte multa munca, perseverenta, seriozitate si dorinta de afirmare. Iar cand toate acestea sunt plusate de un rulaj mare in vanzari, este exact ceea ce ne-am dorit noi, echipa Inatech-Shop. Asadar gandim pozitiv si muncim constructiv… pentru SUCCES!

Valentin Stefanescu
REGIONAL SALES MANAGER S-E

Succesul este raspunsul la tot ceea ce a fost, tot ceea ce esti si tot ceea ce vei fi. Trebuie sa ajungi sa-i intelegi legile naturale. Fiecare dintre noi ofera o gama de “Servicii” insa totul se reduce la “pretul pe care suntem dispusi sa il oferim. Domeniul vanzarilor, este un domeniu interesant, frumos si inovator, iar pentru mine Inatech Concept a reprezentat o noua rampa de lansare.

Testimoniale

Calitatea produselor livrate, seriozitatea agentilor de vanzari si rapiditatea livrarii sunt cateva dintre atributele pe care le pot spune despre Inatech. Pe noi ne-au convins sa va comandam periodic produse si ne-a facut un un partener de incredere.

biogalileea.ro
biogalileea.ro

Testimonial biogalileea.ro


Clientii nostri

Avem privilegiul sa oferim iFoam urmatoarelor companii