Ambalaje tehnice – Realizate individual

Producem ambalaje individuale, spume PE personalizate, spuma de PE incrucisata, spume PUR si AP, ambalaje din spuma conform specificatiilor dumneavoastra sau vom gasi solutia optima de ambalare pentru tine.
Aveti incredere in experienta si know-how-ul nostru!

Consultantul nostru va ofera suport de la inceputul unui proiect pana la incheierea acestuia din productie. Folosim toate metodele comune de inginerie a proceselor cu tehnologii de ultima ora. In afara de protectia impotriva impacturilor si a altor riscuri, proprietati suplimentare sunt luate in considerare. Produsele noastre de ambalare poate avea astfel un efect antistatic sau, daca se solicita, sa fie bun conducator de electricitate.

PROTECTIE IN TIMPUL TRANSPORTULUI


Ambalajele din spuma

constructiva sau tampoane de ambalare proiectate din PE si PUR, spumele sunt adaptate in mod individual si protejeaza impotriva impactului si a vibratiilor. Ambalarea constructiva este deosebit de stabila in forma si excelenta potrivite pentru protectia dispozitivelor electronice (ambalare dispozitiv) si bunuri grele de transport. Antistatice PE sau PUR, spume sunt utilizate pentru componente electronice.

Domenii de aplicare: Electronica, inginerie medicala, masini si unelte pentru constructii, scule si accesorii.

Producem ambele serii, mici si mari, produse singulare sau prototipuri si mostre. Doar sa solicitati o oferta fara angajament din partea consultantilor nostri.

Ambalaje din spuma customizate

si personalizate cu insertii de PUR, PE in culori atractive sunt ideale pentru protejarea in timpul transportului si in timpul depozitarii produselor, precum si o prezentare atragatoare a bunurilor dumneavoastra. Antistatice PE sau PUR spumele sunt folosite pentru a proteja componentele electronice.

Insertii de spuma si tampoane de ambalare pentru cutii de carton, containere de transport, lazi, cutii, cutii de lemn…

Domenii de aplicare: Echipamente electronic, inginerie medicala, masini si unelte pentru constructii, scule, accesorii, dentare si medicale, publicitate.

Producem ambele serii mici si mari, produse cu un singur sau prototipuri si mostre. Doar sa solicitati o oferta fara angajament din partea consultantilor nostri.

Ambalaje din spuma de prezentare

uneste ambalarea si prezentarea produselor. De exemplu insertiile din spuma sunt adaptate individual la produsul dumneavoastra. Mai multe culori sunt disponibile pentru un design atragator. Caserarea cu pelicule de efective (de exemplu, catifea, pasla), este de asemenea posibila.

Domenii de aplicare: ceasuri, bijuterii, cosmetice, publicitate, articole de inginerie.

Producem ambele serii mici si mari, produse cu un singur sau prototipuri si mostre. Doar sa solicitati o oferta fara angajament din partea consultantilor nostri.

Productia individuala

in functie de dorintele clientilor, ambalaje din spuma PE, spuma PE si spuma PUR. Benzile si insertiile pentru suporturi de incarcare danturate asigura o protectie optima pentru bunurile sensibile in transportul intern si extern. Materialul este selectat in functie de dorintele dumneavoastra din stocurile noastre de spuma, in conformitate cu produsul si utilizarea prevazuta.

Pentru amortizare sau fixare

distantierele din spuma asigura siguranta! Placutele tampon pot fi atasate la cutii de carton sau direct la produs.
Dimensiuni si materiale la cerere.

Protejeaza

marginile suprafetelor sensibile sau parti grele.
Dimensiuni la cerere.


Produse

Suntem incantati sa va oferim consiliere si sa pregatim oferte fara obligatii din partea dumneavoastra. Contactati-ne acum si solicitati mostre standard, in mod gratuit.